Figyu, tesó, muszáj elújságolnom, mibe keveredtem a minap! Tudod, hogy rég szemezek már ezekkel az összehajtható telefonokkal, főleg a Samsungosakkal. Na, hát a múltkor addig bűvöltem a netet, hogy ráakadtam a legújabb Z Fold 6-os modellre. Hát, az a kütyü nem semmi, de az árához képest egy használt Suzukit is simán beszerezhettem volna. Na, mindegy, gondoltam, ezt most beszerzem, ha törik, ha szakad.

Szóval nekiálltam keresgélni, hogy honnan tudnám a legfainábbul beszerezni. Persze, a hivatalos Samsung bolt volt az első, de hát ott a vérüket is kiszívják az embernek. Aztán találtam egy webshopot, ahol egész barátinak tűnt a Z Fold 6 ára, de azért gyanús volt, hogy ennyivel olcsóbban adják. Mondok, megnézem, mit mondanak mások erről a boltról.

Szerencsémre nem kellett sokáig keresgélnem, mert ráakadtam egy frankó oldalra, ahol minden okostelót kiveséztettek rendesen. Na, mondom, ez az, itt aztán biztosan megtalálom a tutit! Volt ott teszt, vásárlói vélemény, minden, ami csak kell, hogy az ember rálátása legyen a piac állására.

Végigpörgettem a Samsung szekciókat, oszt’ megnéztem, mit írnak a Z Fold 6-ról. Hát, az tuti, hogy nem olcsó mulatság, de minden teszt egybehangzóan állította, hogy megéri az árát. Azt írták, hogy ez a csúcskategória, ennél jobb nincs is jelenleg. Na, erre megnyugodtam, hogy akkor ez tényleg nem kamu.

Szóval, a következő lépés az volt, hogy kinézzek egy boltot, ahol szépen be tudom szerezni a cuccot. Hát, az az oldal ebben is segített, mert volt egy rakat webshop felsorolva, amik megbízhatóak voltak. Néztem a Mediamarktot, az Extreme Digitalt, ilyeneket. De valahogy még ezek is borsosnak tűntek.

Aztán a lista végén megláttam egy kisebb webshopot, amiről még nem hallottam. De az oldalon azt írták, hogy teljesen rendben van, sokan vásároltak már tőlük, és mindenki elégedett volt. Na, meg hát jóval olcsóbban adták a Z Fold 6-ot, mint a nagy boltok. Hát, gondoltam, ez lesz az!

Bepötyögtem a címet, regisztráltam, bepakoltam a telót a kosárba, és már nyomtam is a gombot, hogy „Vedd meg most!”. Mondom, ez az, most meg lesz az álomtelóm!

Hát, aztán pár nap múlva meg is érkezett a csomag. Mint a kisgyerek karácsonykor, úgy bontottam ki, hogy lássam, milyen is ez a Z Fold 6. Hát, ami igaz, az igaz, tényleg nem semmi cucc ez. Olyan, mint egy kis táblagép, csak össze tudod hajtani, és simán elfér a zsebedben. Az a kijelző meg, hát… Mint egy mini mozi, oszt’ éles, mint a borotva!

Szóval, haverom, én aztán nem bántam meg, hogy belevágtam ebbe a kalandba. Igaz, a pénztárcám még mindig sír utána, de hát egyszer él az ember, nem igaz? Meg hát most már tényleg csúcsszuper kütyüvel nyomulhatok. Ha te is ilyesmire vágysz, tuti nézd meg azt az oldalt, hátha neked is segít eligazodni ebben a mobilos dzsungelben. Oszt’ ha beszerzel egy ilyen Z Fold 6-ot, hát vigyázz rá, mint a szemed fényére, mert azért nem kétfilléres darab! Na, csá tesó, megyek nyomkodni az új cuccot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük